Michelle Rodriguez

25. listopadu 2012 v 21:56 | Crazy-Nut* |  Lost
Michelle Rodriguez:


Michelle Rodriguez se narodila 12.7.1978 v USA ve znamení Raka. Vypadá jako by právě přicestovala z Mexika, ale zdání klame, protože se narodila v Texasu. Nejvíce hraje málomluvný drsnačky. Jižní temperament jí rozhodně nechybí. Odstěhovala se do Dominikánské republiky pak do Portorika a nakonec se vrátila do USA tentokrát do Jersey. Svou filmovou kariéru odstartovala v roce 2000, když se jí podařilo vyhrál v konkurzu roli ve filmu ,,Boxerka". Ačkoliv nikdy s boxem zkušenosti neměla. Několikaměsíční trénink byl sice asi docela dřina, ale nakonec díky tomu dostala několik cen a především nabídky na několik filmů, kde mohla předvést svůj herecký talent. Každý rok dostávala zajímavé příležitosti od přítelkyně Vina Diesela ve filmu Rychle a zběsile. Později se dopracovala i do seriálu Lost, kde si zahrála opět drsnačku Anu Luciu Cortez.

Filmografie:

2000 - Rychle a Zběsile
2002 - Resident Evil
2003 - Osudové léto
2003 - S.W.A.T.
2003 - True Crime: Streets of LA
2004 - Lost
2004 - Driv3r
2004 - Halo 2
2004 - Control
2005 - BloodRayne
2006 - The Breed
2007 - Beattle in Seattle
2008 - Gardens of Night
2008 - A Cat's Tile
2009 - Fast & Furious

Zdroje: Osobnosti.cz - UPRAVENO!!
Google.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 WaclawF WaclawF | E-mail | 17. ledna 2017 v 14:41 | Reagovat

Chtěli byste zvýšit návštěvnost na crazy-nut.blog.cz několikrát? Hledat v google: Masitsu's tricks

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama