Yunjim Kim

9. října 2012 v 21:39 | Crazy-Nut* |  Lost
Yunjim Kim:


Yunjin Kim se narodila 7.11.1973 v Jižní Korei ve znamení Štíra. I když má se svým hereckým partnerem stejné příjmení (Daniel Dae Kim) tak je to pouze schoda jmen a nejsou žádní příbuzný. I Yunjin se narodila v Soulu v Jižní Korei a také se odstěhovala s rodinou do USA přímo do New Yourku. Yunjin je velice impozantní, zde je několik věcí co ovládá a také co má zasebou. Např.: Několik let cvičila balet do Afrokaribské a Pekingské opery, ovládá hned několik bojových umění jako tae kwon do, boj s mečem i bez. Vydala také knihu Japonských fotografií a je také mluvčí japonské kosmetické firmy Kanebo. Má mnoho studijních úspěchů, ale o její filmografii se to říct nedá. Všechny s těchto filmů natáčela mimo USA. Natáčela v Korei nebo v rodném Japonsku. Když získala roli ve Ztracených už byla v zemích velice populární hvězdou.

Filmografie:

1998 - Beautiful Vacation

1999 - Swiri

2000 - Gingko Bed 2

2001 - Rush!

2002 - Iron Palm

2002 - Yesterday

2002 - Milae

2004 - Lost

2008 - Two Sisters

Zdroje: Osobnosti.cz - UPRAVENO!
Lost.cz
Google.com
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama