Naveen Andrews

9. října 2012 v 21:53 | Crazy-Nut* |  Lost
Naveen Andrews:



Naveen Andrews se narodil 17.1.1969 v Anglii ve znamení Kozoroha. Naveen je rodný angličan, sice to je asi divný, když vypadá, že je z blízkého východa. Narodil se indickým přistěhovalců v Londýně. Jeho rodiče ho pojmenovali "Naveen"což znamená v Sanskrtu "nový". V 16-ti se odstěhoval ke své starší učitelce, což prý udělalo malý poprask. Nemusí ho to nějak zvlášt mrzet, protože měl za spolužáky budoucí hvězdy a to Ewan McGregor a David Thewlis. Andrews se k filmu dostal až počátkem 90. let. Měl spíše menší roličky, ale svou největší dosavadní příležitost kromě seriálu Lost mohl považovat epizodní roli Kipa. Dnes mimochodem randí o 21 let starší herečkou Barbarou Hershey.

Filmografie:

1991 - London Kills Me
1992 - Wild West
1992 - Double Vision
1993 - The Buddha of Suburbia
1996 - Anglický pacient
1996 - Kama Sutra:A Tale of Love
1996 - The Peacock Spring
1997 - True Love and Chaos
1998 - Velký Joe
1998 - My Own County
1998 - Bombay Boys
1999 - Drowning on Dry Land
2000 - Blessed Art Thou
2000 - The Chippendales Murder
2002 - Rollerball
2003 - Easy
2004 - Ztraceni
2004 - Bride§Prejudice
2007 - The Brave One
2007 - Planeta teror
2007 - The Brave One
2008 - Animals

Zdroje: Osobnosti.cz - UPRAVENO!
Google.com
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama