Ian Somerhalder

9. října 2012 v 21:32 | Crazy-Nut* |  Lost
Ian Somerhalder:


Ian Somerhalder se narodil 8.12.1978 v USA ve znamení Střelce (zase střelec:)). Ianovi maminka je maskérka a otec stavař. Byl vychováván ve státě Lousiana od svého narození. Rád jezdil na koni a rybařil, ale to pak vyměnil za modelingová mola. Iana si totiž vyhlídli panové přímo z prestižních modelingových agentur a to Guess a Versace. Na střední škole sice dělal závodně i nějaké sporty, ale nabídky od společností Calvin Klein, Dolce a Gabbana a Gucci byli mnohem silnější. Díky tomu procestoval půlku světa ještě před svými osmáctinami. Potom šel na vysokou školu a začal se věnovat herectví. Ztraceni pro něj byli velkou příležitostí a také zážitkem. A díky tomu začal také chodit s herečkou Maggie Grace, která hrála Shannon, nevlastní sestru Boona, což je vlastně Ian. Zajímavé, že? Akorát se nakonec rozešli. A v posledních pár letech ho můžeme vídat v seriálu The Vampire Diaries, kde hraje jednu z hlavních rolí, pokud se nepletu, seriál nesleduju, z upiřích seriálu preferuji spíš True Blood ;)

Filmografie:

1998 - Celebrity
2001 - Anatomy of a Hate Crime
2001 - Dům života
2002 - Changing Hearts
2002 - Rules of Attraction
2004 - Ztraceni
2004 - Fearless
2004 - V rukách nepřítele
2004 - The Old man and The Studio
2004 - Asylum
2006 - TV: The Movie
2006 - Pulse
2007 - Tell Me You Love Me
2007 - Marco Polo
2008 - The Lost Samaritan
2008 - Lost City Raiders
2009 - Wake
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama