The Black Eyed Peas

3. srpna 2012 v 22:39 | Crazy-Nut* |  Black Eyed Peas
The Black Eyed Peas:

Photobucket

Členové skupiny:

Will.I.Am - zpěv, zakladatel skupiny
Stacy Ferguson - zpěv
Taboo - zpěv
Alp.de.Ap - zpěv, zakladatel skupiny

O Skupině:

Black Eyed Peas je R'n'B & Hip Hopová skupina, která se proslavila díky svému velkému hitu "Where Is The Love?" z jejich alba Elephunk, které se v ČR prodalo 10 miliónů kusů a i u nás i na Slovensku je platinové. Svým dalším pořadovým albem Monkey Business si získali ještě více fanoušků, díky svým skvělým energetickým a také tanečnímy písničkami :) Všichni věrní fanoušci stále čekají, zda výjde i další album. Skupina se nerozpadla, mají pouze pauzu, já ale stále věřím, že se vrátí s opět těmi energickými písničkami, které tak ráda poslouchám :) A taky se to po čase konečně splnilo a vrátili se s novou vlnou hudby, která je úplně jiná, než předešlá a to z alby The E.N.D. (Energy Never Dies) a o 2 roky později s The Beginning.

Diskografie:

1998 - Behind The Front
2000 - Bridging The Gap
2003 - Elephunk
2005 - Monkey Business
2009 - The E.N.D.
2011 - The Beginning

Zdroj: Osobnosti.cz - UPRAVENO!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama