Teri Hatcher

24. srpna 2012 v 22:17 | Crazy-Nut* |  Zoufalé manželky
Teri Hatcher:



Teri Hatcher se narodila 8.12.1964 v Kalifornii v USA ve znamení Střelce(jako jáá).Její otec byl fyzik a její maminka se zabývala informatikou.Původně se chtěla věnovat matematice a technickému oboru,ale divadlo změnilo její plány.Technickou školu De Anza College nedokončala a šla studovat hereckou školu American Conservatory Theater.Než se začala objěvovat v seriálech pracovala jako tanečnice.Velkou popularitu jí přinesla role Supermanovy snoubenky v úspěšném seriálu Lois§Clark:The New Advetures of Superman,do tohoto seriálu dokonce sama napsala jednu epizodu.Nejvíce jí ale proslavil seriál Zoufalé manželky.

Filmografie:

1982-Capitol
1987-Karen´s Song
1989-Big Picture
1991-Soapdish
1991-Brotherhoop
1991-Dead in the Water
1991-Sunday Dinner
1992-Straight Talk
1993-Brain Smascher
1993-All Tied Up
1994-Cool Surface
1995-50 years of Funny Females
1996-Dead Girl
1996-Heaven´s Prisoners
1996-Drsný a drsnější
1997-James Bond:Agent 007:Zítřek nikdy neumírá
1998-Since You´ve Been Gone
1999-Fever
2000-Running Mates
2001-Spy Kids:Špioni v akci
2001-Jane Doe
2001-Say Uncle
2003-Touch Of Fate
2003-Two Girls from Lemoore
2003-Momentus
2004-Zoufalé manželky
2006-Curse of Superman
2007-Ressurrecting the Champ

Zdroj: Osobnosti.cz - UPRAVENO!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama