P!nk

13. srpna 2012 v 22:39 | Crazy-Nut* |  P!nk
Ráda bych Vám sem dala i něco málo o mé nejoblíbenější zpěvačce P!nk, kterou obdivuju nejen za jeji zpěv, ale za její osobnost a odvahu v životě. O ní tu bude určitě v budoucnu více článků ;)

P!nk:

Životopis:

P!nk se narodila 8.9.1979 v Pennsylvanii. Pokud nevíte, tak P!nk se jmenuje Alecia Moore. Vyrůstala ve Philadelphii a její otec jí přivedl k inspiraci do hudebního světa, protože hrál na kytaru. Pink si zamilovala hudbu tak, že se jí chtělo jenom zpívat. Zpívat a tančit chodila do klubu Philly. Ve svých 13 letech se seznámila s tanečníkem Philly v klubu a začali spolu tancovat a zpívat v jeho kapele "Schools of Thought". Ve 14 letech složila úplně svojí první píseň, psala je ze svých pocitů a dospívání. Vždycky každý Pátek navštěvovala klub Fever, kde byla 5 minut hvězdou. Jeden Pátek se na Pink usmálo štěstí, když jednou do klubu Fever přišel zástupce MCA Records a hledal člena do skupiny. Písně Pink se mu zalíbili natolik, že jí chtěl do své skupiny a požádal jí, aby se zůčastnila konkurzu do skupiny. Sice jí přijali, ale v žádné skupině nezapadala a radši odešla, protože je radši na solové dráze. Jednoho dne se Pink zeptal Darryl Simmons, zda by pro něj něco nenapsala. Ona souhlasila a tím začala její vlastní kariéra.

Diskografie:

2000 - Can´t Take Me Home
2001 - M!ssundaztood
2003 - Try This
2006 - I´m Not Dead
2009 - Funhouse

Vzhled:

Barva očí: modrá
Původní barva vlasů: blond
Výška: 162 cm
Zajímavost: piercing v jazyku

Zdroje: Osobnosti.cz - UPRAVENO!!
Google.com
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 mrslucij mrslucij | Web | 13. srpna 2012 v 22:43 | Reagovat

P!nk je super :)

2 Dena Hviezdička Dena Hviezdička | Web | 13. srpna 2012 v 22:48 | Reagovat

Zaujímavé, keď má človek šťastie a talent, tak sa stane hviezdou každý.

3 Crazy-Nut* Crazy-Nut* | Web | 13. srpna 2012 v 23:07 | Reagovat

[1]: Ano, to je :)

[2]: No, to se sice stát může, ale málokdo tou hvězdou zůstane takhle dlouho, jako ona ;)

4 Miss Garcia - Your SB Miss Garcia - Your SB | Web | 18. srpna 2012 v 18:35 | Reagovat

Jedna z mých nejoblíbenějších zpěvaček :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama