Nicollette Sheridan

24. srpna 2012 v 22:30 | Crazy-Nut* |  Zoufalé manželky
Nicollette Sheridan:



Nicollette Sheridan se narodila 21.11.1963 v Anglii ve znamení Štíra.Její matka Sally Sheridan byla anglická herečka.Nicollette nikdy nepoznala svého biologického otce,takže považuje za svého otce matčina přítele Tellyho Salavase.V patnácti letech chodila se svým přítelem Leifa Garretta se kterým žila v domě jeho matky.S Leifem žila 6 let.Byla také zasnoubena se švédským hercem Nicklasem Soderblomem.Byla magazínem People zvolena mezi 50 nejkrásnější lidi světa v roce 1990.Byla vdaná od roku 1991 do roku 1993 za herce Harryho Hamlina.Byla zvolena nejhůře oblékanou celebritou v roce 2004 od modního kritika Blackwell.Nosí hlavně klipsové naušnice,protože má propíchnuté jenom jedno ucho.Mluví dobře řecky,jezdí od svých 3 let na koni,má zlatého retvírva Olivera a je vegetariánka.

Filmografie:
2007 -Code Name: The Cleaner
2004 -Karate Dog (The Karate Dog)
2003 -Lost Treasure
2003 -Deadly Betrayal
2002 -Haven't We Met Before?
2002 -.com for Murder
2002 -Tarzan & Jane
2000 -Spiral Staircase, The
1998 -Seznam mrtvých (Dead Husbands)
1998 -I Woke Up Early the Day I Died
1997 -Murder in My Mind
1997 -Tlusťoch z Beverly Hills (Beverly Hills Ninja)
1997 -Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac
1996 -People Next Door, The
1996 -Agent WC 40 (Spy Hard)
1995 -Silver Strand
1995 -Indictment: The McMartin Trial
1994 -Shadows of Desire
1992 -Noises Off...
1992 -Somebody's Daughter
1990-Deceptions
1990 -Lucky/Chances
1986 -Dead Man's Folly
1986 -Dark Mansions
1985 -The Sure Thing
1984 -Paper Dolls
1979 -
Knots Landing

Zdroj: Osobnosti.cz - UPRAVENO!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama