Nelly Furtado

21. srpna 2012 v 22:09 | Crazy-Nut* |  Nelly Furtado
Nelly Furtado:


Životopis:
Nelly Furtado se narodila 2.12. 1978 ve znamení Střelce (jako jsem já). Narodila se v Kanadě. Nelly je zpěvačka, textařka a také příležitostní herečka. Pochází ze 3 dětí. Její rodiče maminka Maria Manuela a otec Antonio Jose-Furtado oba dva pocházejí z Portugalska a díky tomu umí Nelly výborně portugalsky. Ve škole se později začala učit jakyzy jako je španělština a hindština. Když jí bylo 9 let, začala se učit na nástroje jako je prozoun, ukulele, kytara a klávesy. V Červnu vydala album Loose, které se stalo velice úspěšně ve světě a také u nás. Na tomto albumu se sestkává s mnoha dalšími lidmi jako je Timberland a Juanes.

Diskografie:

2000 - I'm like a bird
2000 - Whoa, Nelly!
2001 - Turn Of The Light
2002 - Hey, man!
2003 - Folklore
2003 - Powerless (Say What You Want)
2004 - Forca
2004 - Explode
2005 - The Grass Is Green
2006 - Loose
2009 - Mi Plan

Zdroje: Osobnosti.cz - UPRAVENO!!
Google.com
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama