Marcia Cross

24. srpna 2012 v 22:27 | Crazy-Nut* |  Zoufalé manželky
Marcia Cross:


Marcia Cross se narodila 25.3.1962 v Massachusetts v USA ve znamení Berana.Nejvýraznější role byla v seriálu Merlose Place,kde stvárnila nespokojenou doktorku Kimberly Shaw.Objevila se také v seriálu Ally Mc Bealová,Everwood atd.Vlastně se objevila ve všech nejpopulárnějších amerických seriálech od poloviny 80 let.S Bree má hodně společný vkus oblékání.Tato role jí sedla dokonale.I letos byla nominovaná za roli v zoufalých manželkách na Zlatý Globus v kategorii nejlepší herečka.Dokonce i tuto nominaci měla v roce 2005 na Emmy.V současné době natáči 4.řadu zoufalých manželek.Nezajímá se jen o herectví,protože nedávno dostala titul z psychologie.Také se jí narodila dvojčata holčičky Eden a Savannah se narodila 20.února 2007 v Los Angeles.Kvůli svému ryzikovému těhotenství musela pár měsícú před porodem natáčet u ní doma.Takže se štáb přesunul do jejího dobu a upravili ho tak,aby to vypadalo jako u Bree doma.

Filmografie:

1990-Bad Influence
1992-Merlose Place
1997-Seindfeld
2000-Ally McBealová
2001-C.S.I.: Crime Scene Investigation
2001-Living in Fear
2002-Everwood
2003-The King of Queens

Zdroj: Osobnosti.cz - UPRAVENO!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama