Maggie Grace

26. srpna 2012 v 22:29 | Crazy-Nut* |  Lost
Maggie jsem měla coby Shannon ze všech ženských postav v Lost nejraději a zde Vám přináším zkrácenou verzi životopisu, více naleznete na mém 2. blogu o Maggie Grace zde.


Maggie Grace se narodila 21.9.1983 v USA ve znamení Panny. Maggie se pohybuje v herecké branži od roku 2000 a za tu dobu už si zahrála několik rolí. Hrála v televizním seriálu Vražda v Greenwich a později také ve snímku 12 Mile Road. Objevila se jako host v seriálech Oliver Been, Zákon a pořádek, Cold Case, Lyon´s Den a CSI:Miami. V roce 2005 se objevila ve filmu režiséra Ruperta Wainwrighta, Mlha.


Filmografie:

2001 - Rachel's Room
2002 - Septuplets
2002 - Murder in Greenwich
2002 - Shop Club
2003 - Twelve Mile Road
2004 - Creature Unknow
2004 - Lost
2005 - Mlha
2007 - The Jane Austen Book Club
2007 - Suburban Girl
2008 - Taken

Zdroj: Osobnosti.cz - UPRAVENO!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Sabusanka Sabusanka | Web | 26. srpna 2012 v 22:36 | Reagovat

ahoj jsem přihlášená v soutěži o nejlepší blog :) dali byste mi prosím hlas :) http://ibelieve-in-myself.blog.cz/1208/soutez-o-nej-blog-sonb-prvni-kolo jsem tam jako Sabusanka Prosííííííííííííííííím hlas :) Všem děkuji předem

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama