Josh Holloway

24. srpna 2012 v 22:35 | Crazy-Nut* |  Lost
Josh Holloway:


Josh Holloway se narodil 20.7.1969 v Californii v USA ve znamení Raka. Sice se Joshua Lee Holloway narodil v Kalifornii, ale pak se s rodiči přestěhoval do nějakého zapadákova v Georgii. Drsný hezoun Josh vypadá, jako kdyby právě slezl s osedlaného koně ze západlé texaské farmy. Jenomže za jeho modelovým zevnějškem se skrývá něco mnohem víc. Cesta zpět trvala přes tři bratry se kterým sbíral mrtvá kuřata na farmě. Pak se na dlouhá léta prosadil v modelingu. Dnes patří mezi 50 nejkrásnějších mužů světa (People 2005). Přesto on sám tvrdí, že role Sawyera ve Ztracených mu akorát přinesla dlouhé vlasy a jižanský přízvuk, kterého se snažil celá léta zbavit a který nemá rád. I dnes má dost času na svou manželku Yessicu i na své koníčky jako je třeba snowboard a motokros. A se svou ženou má také krásnou dceru :)
Filmografie:

2001 - Cold Heart
2002 - Moving August
2002 - My Daughter´s Tears
2002 - Sabretooth
2003 - Dr.Benny
2004 - Ztraceni
2007 -Commander&Conquer:Tiberium Wars- PC hra - Jsem ho tam viděla a moc mu to tam sluší a dobře hraje :)
2007 - Whisper
2009 - Stay Cool
2011 - Mission Impossible: Ghost Protocol
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama