Fergie

13. srpna 2012 v 22:49 | Crazy-Nut* |  Black Eyed Peas
Stacy "Fergie" Ferguson:


Životopis:
Stacy Ferguson se narodila 27.3.1975 v USA ve znamení Berana. Její rodiče podporovali Stacy, aby se uchytila v showbusinessu. Dostala svojí hereckou příležitost jako moderátorka. Měla za sebou spoustu rolí, ale hudba byla pro ní největší vášní. Založila si spolu se Stefanie Ridel a s kolegyní Rance Sandstorm skupinu Wild Orchid. Vydali 2 alba, ale chtěli vydat 3 to už ale nestihli, protože se mezitim skupina rozpadla. Fergie toužila po změně, tak se vydala do Los Angeles. Za tu dobu potkala Williama s Black Eyed Peas. Potkávali se spolu docela často a tak jednoho dne dostala nabídku, aby společně s nimi zpívala. Nahrála s BEP 3 songy. Black Eyed Peas začali s albem Lban Klann, které vydali v roce 1989 ve složení: William, Apl.de.ap a Taboo. Jejich styl hudby byl ojedinělý, ale velmi kvalitní. Až po 2 letech vydali album Elephunk, kde už s nimi zpívala i Stacy Ferguson. První singl s desky byl Where Is The Love? která se velice proslavila. Díky velkým úspěchům skupiny se rozhodla i pro solovou kariéru a tak společně s Williamem nazpívali soundtrack k filmu 50x a stále poprvé. V roce 2006 vydala Fergie své první solove album The Dutchess, který si vede zatim podle mě výborně.

Diskografie:

2006 - The Dutchess

Filmografie:

1984 - Kids Incorporated
1984 - It´s Flashbeagle,Charlie Brown
1985 - Snoopy´s Getting Married,Charlie Brown
1987 - Monsters in the Closet
1998 - Outside Ozone
2005 - Bud' v klidu
2006 - Poseidon

Zdroj: Osobnosti.cz - UPRAVENO!!
Google.com
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kůstka. Kůstka. | Web | 13. srpna 2012 v 22:59 | Reagovat

Já prostě Fergie nemusím, nevím proč. Zpívá krásně, ale jako takovou jí prostě nemám ráda.

2 Crazy-Nut* Crazy-Nut* | Web | 13. srpna 2012 v 23:05 | Reagovat

[1]: Je pravda, že jako osobnost je asi svým způsobem jiná, ale jinak zpívat docela umí ;)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama