Emilie de Ravin

26. srpna 2012 v 22:20 | Crazy-Nut* |  Lost
Emilie de Ravin:


Emilie De Ravin se narodila 27.12.1981 ve Victorii v Austrálii ve znamení Kozoroha. Má 2 sestry od kterých se naučila, že v životě nikdy není nic zadarmo. Už od 9 let začala tvrdě dřít na baletu a díky tomu dostala vstupenku do elitní školy australského baletu. Své zkušenosti z dramatických kursů šikovně aplikovala ve filmu, takže jí ambice rozhodně nechybí. V seriálu Beastmaster, který byl natočený v Austrálii jí dostal přímo do Kalifornie. Hrála tam v seriálu Roswell. Vypadá to, že jí televizní obrazovka sedí víc, než filmové plátno, ale uvidíme ...

Filmografie:

1999 - Beastmaster
1999 - Roswell
2005 - Santa´s Slay
2006 - Hory mají oči
2008 - The Perfect Game
2008 - Ball Don´t Lie
2009 - Public Enemies
2009 - High Noon
2009 - Rogue's Gallery
2012 - Once Upon A Time

Zdroj: Osobnosti.cz - UPRAVENO!
Google.com
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama