Dominic Monaghan

26. srpna 2012 v 22:34 | Crazy-Nut* |  Lost
Dominic Monaghan:


Dominic Monaghan se narodil 8.12.1976 v Berlíně v Německu ve znamení Střelce (ha zase moje znamení:)). Život Dominica nebyl dlouho dobu nijak zvláštní. Pochází z Německa, ale s rodinou se ve svých 12 letech přestěhoval do Londýna. Brzy zapadl a začal popadat angličtinu, britský fotbal a hudbu. Něměl žádné životní plány, i když začal studovat anglickou literaturu a drama na univerzitě. Byl nadšený fanoušek filmů a tak si ho všimla britská produkce seriálu Hetty Wainthropp Investigates, který mu otevřel další dobré nabídky k televizním produkcím. Pořád se pohyboval mezi průměrnou kariérou až dostal roli Smíška v trilogii Pán prstenů. Dominic miluje surfing, britský Coldplay a divný zvířecí mazlíčky jako jsou pavouci a hadi, zůstává i přes Hollywood pohodový sympaták.

Filmografie:

1997 - Hostile Waters
2000 - This Is Personal:The Hunt for the Yorkshire Ripper
2001 - Pán prstenů:Společenstvo prstenu
2002 - Pán prstenů:Dvě věže
2003 - An Insomniac´s Nightmare
2003 - Pán prstenů:Návrat krále
2004 - Spivs
2004 - Ztraceni
2004 - Purifiers
2007 - I Sell The Dead
2009 - X-Men Origins: Wolverine
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama