Srpen 2012

Evangeline Lilly

26. srpna 2012 v 22:36 | Crazy-Nut* |  Lost
Evangeline Lilly:



Evangeline Lilly se narodila 3.8.1979 v Kanadě ve znamení Lva. Byla objevena prestižní modelingovou agenturou Ford, která se nacházela v prostorách univerzity. Musela platit studium na univerzitě a tak dělala všechny možné práce. Např.: Modelka, letuška a herečka. Dostala se až na stříbrnou pozici nejžhavějších koček planety (Maxim 2005). Ona ale přesto tvrdí, že je pro ní na první místě hlavně její soukromý život. Hlavně nečekejte žádné skandály a obnažené fotografie v bulvárním tisku. V prvních dílech Lost velice tvrdě odmítla nahotu. Raději se věnuje například bojům za lidská práva, šplháním po skálách, sjíždí řeky a nebo bruslí. A chodí se svým kolegou z Lost, Dominicem Monaghanem se kterým je zasnoubená :) Nakonec se ale rozešli a Eva si našla nového přítele, se kterým má dceru.

Filmografie:

2003 - Jak ukrást Sinatru
2004 - Ztraceni
2004 - Kingdom Hospital
2005 - The Long Weekend
2008 - Afterwards

Zdroj: Osobnosti.cz - UPRAVENO!
Google.com

Dominic Monaghan

26. srpna 2012 v 22:34 | Crazy-Nut* |  Lost
Dominic Monaghan:


Dominic Monaghan se narodil 8.12.1976 v Berlíně v Německu ve znamení Střelce (ha zase moje znamení:)). Život Dominica nebyl dlouho dobu nijak zvláštní. Pochází z Německa, ale s rodinou se ve svých 12 letech přestěhoval do Londýna. Brzy zapadl a začal popadat angličtinu, britský fotbal a hudbu. Něměl žádné životní plány, i když začal studovat anglickou literaturu a drama na univerzitě. Byl nadšený fanoušek filmů a tak si ho všimla britská produkce seriálu Hetty Wainthropp Investigates, který mu otevřel další dobré nabídky k televizním produkcím. Pořád se pohyboval mezi průměrnou kariérou až dostal roli Smíška v trilogii Pán prstenů. Dominic miluje surfing, britský Coldplay a divný zvířecí mazlíčky jako jsou pavouci a hadi, zůstává i přes Hollywood pohodový sympaták.

Filmografie:

1997 - Hostile Waters
2000 - This Is Personal:The Hunt for the Yorkshire Ripper
2001 - Pán prstenů:Společenstvo prstenu
2002 - Pán prstenů:Dvě věže
2003 - An Insomniac´s Nightmare
2003 - Pán prstenů:Návrat krále
2004 - Spivs
2004 - Ztraceni
2004 - Purifiers
2007 - I Sell The Dead
2009 - X-Men Origins: Wolverine

Maggie Grace

26. srpna 2012 v 22:29 | Crazy-Nut* |  Lost
Maggie jsem měla coby Shannon ze všech ženských postav v Lost nejraději a zde Vám přináším zkrácenou verzi životopisu, více naleznete na mém 2. blogu o Maggie Grace zde.


Maggie Grace se narodila 21.9.1983 v USA ve znamení Panny. Maggie se pohybuje v herecké branži od roku 2000 a za tu dobu už si zahrála několik rolí. Hrála v televizním seriálu Vražda v Greenwich a později také ve snímku 12 Mile Road. Objevila se jako host v seriálech Oliver Been, Zákon a pořádek, Cold Case, Lyon´s Den a CSI:Miami. V roce 2005 se objevila ve filmu režiséra Ruperta Wainwrighta, Mlha.


Filmografie:

2001 - Rachel's Room
2002 - Septuplets
2002 - Murder in Greenwich
2002 - Shop Club
2003 - Twelve Mile Road
2004 - Creature Unknow
2004 - Lost
2005 - Mlha
2007 - The Jane Austen Book Club
2007 - Suburban Girl
2008 - Taken

Zdroj: Osobnosti.cz - UPRAVENO!

Matthew Fox

26. srpna 2012 v 22:22 | Crazy-Nut* |  Lost
Matthew Fox:


Matthew Fox se narodil 14.7.1966 v USA ve znamení Raka. K modelingu se dostál díky kamarádce své matky. Pak byl jen krůček k televizi. Vydal se jako absolvent filmové a televizní školy. Jeho 1. větší role byla v seriálu Party of Five. Díky roli v tomto seriálu se dostal mezi 50 nejkrásnějších mužů světa i jinde. Dnes má dvě děti a to dceru Kyle a syna Byrona. Kvůli svým dětem se rozhodl, že přestane kouřit. To je otec,co? :)

Filmografie:

1993 - My Boyfriend´s Back
2003 - Token For Your Thoughts
2004 - Ztraceni
2006 - Sejmi eso
2008 - Úhel pohledu
2008 - Speed Racer

Zdroj: Osobnosti.cz- UPRAVENO!
Google.com

Emilie de Ravin

26. srpna 2012 v 22:20 | Crazy-Nut* |  Lost
Emilie de Ravin:


Emilie De Ravin se narodila 27.12.1981 ve Victorii v Austrálii ve znamení Kozoroha. Má 2 sestry od kterých se naučila, že v životě nikdy není nic zadarmo. Už od 9 let začala tvrdě dřít na baletu a díky tomu dostala vstupenku do elitní školy australského baletu. Své zkušenosti z dramatických kursů šikovně aplikovala ve filmu, takže jí ambice rozhodně nechybí. V seriálu Beastmaster, který byl natočený v Austrálii jí dostal přímo do Kalifornie. Hrála tam v seriálu Roswell. Vypadá to, že jí televizní obrazovka sedí víc, než filmové plátno, ale uvidíme ...

Filmografie:

1999 - Beastmaster
1999 - Roswell
2005 - Santa´s Slay
2006 - Hory mají oči
2008 - The Perfect Game
2008 - Ball Don´t Lie
2009 - Public Enemies
2009 - High Noon
2009 - Rogue's Gallery
2012 - Once Upon A Time

Zdroj: Osobnosti.cz - UPRAVENO!
Google.com

Josh Holloway

24. srpna 2012 v 22:35 | Crazy-Nut* |  Lost
Josh Holloway:


Josh Holloway se narodil 20.7.1969 v Californii v USA ve znamení Raka. Sice se Joshua Lee Holloway narodil v Kalifornii, ale pak se s rodiči přestěhoval do nějakého zapadákova v Georgii. Drsný hezoun Josh vypadá, jako kdyby právě slezl s osedlaného koně ze západlé texaské farmy. Jenomže za jeho modelovým zevnějškem se skrývá něco mnohem víc. Cesta zpět trvala přes tři bratry se kterým sbíral mrtvá kuřata na farmě. Pak se na dlouhá léta prosadil v modelingu. Dnes patří mezi 50 nejkrásnějších mužů světa (People 2005). Přesto on sám tvrdí, že role Sawyera ve Ztracených mu akorát přinesla dlouhé vlasy a jižanský přízvuk, kterého se snažil celá léta zbavit a který nemá rád. I dnes má dost času na svou manželku Yessicu i na své koníčky jako je třeba snowboard a motokros. A se svou ženou má také krásnou dceru :)
Filmografie:

2001 - Cold Heart
2002 - Moving August
2002 - My Daughter´s Tears
2002 - Sabretooth
2003 - Dr.Benny
2004 - Ztraceni
2007 -Commander&Conquer:Tiberium Wars- PC hra - Jsem ho tam viděla a moc mu to tam sluší a dobře hraje :)
2007 - Whisper
2009 - Stay Cool
2011 - Mission Impossible: Ghost Protocol

Nicollette Sheridan

24. srpna 2012 v 22:30 | Crazy-Nut* |  Zoufalé manželky
Nicollette Sheridan:



Nicollette Sheridan se narodila 21.11.1963 v Anglii ve znamení Štíra.Její matka Sally Sheridan byla anglická herečka.Nicollette nikdy nepoznala svého biologického otce,takže považuje za svého otce matčina přítele Tellyho Salavase.V patnácti letech chodila se svým přítelem Leifa Garretta se kterým žila v domě jeho matky.S Leifem žila 6 let.Byla také zasnoubena se švédským hercem Nicklasem Soderblomem.Byla magazínem People zvolena mezi 50 nejkrásnější lidi světa v roce 1990.Byla vdaná od roku 1991 do roku 1993 za herce Harryho Hamlina.Byla zvolena nejhůře oblékanou celebritou v roce 2004 od modního kritika Blackwell.Nosí hlavně klipsové naušnice,protože má propíchnuté jenom jedno ucho.Mluví dobře řecky,jezdí od svých 3 let na koni,má zlatého retvírva Olivera a je vegetariánka.

Filmografie:
2007 -Code Name: The Cleaner
2004 -Karate Dog (The Karate Dog)
2003 -Lost Treasure
2003 -Deadly Betrayal
2002 -Haven't We Met Before?
2002 -.com for Murder
2002 -Tarzan & Jane
2000 -Spiral Staircase, The
1998 -Seznam mrtvých (Dead Husbands)
1998 -I Woke Up Early the Day I Died
1997 -Murder in My Mind
1997 -Tlusťoch z Beverly Hills (Beverly Hills Ninja)
1997 -Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac
1996 -People Next Door, The
1996 -Agent WC 40 (Spy Hard)
1995 -Silver Strand
1995 -Indictment: The McMartin Trial
1994 -Shadows of Desire
1992 -Noises Off...
1992 -Somebody's Daughter
1990-Deceptions
1990 -Lucky/Chances
1986 -Dead Man's Folly
1986 -Dark Mansions
1985 -The Sure Thing
1984 -Paper Dolls
1979 -
Knots Landing

Zdroj: Osobnosti.cz - UPRAVENO!!

Marcia Cross

24. srpna 2012 v 22:27 | Crazy-Nut* |  Zoufalé manželky
Marcia Cross:


Marcia Cross se narodila 25.3.1962 v Massachusetts v USA ve znamení Berana.Nejvýraznější role byla v seriálu Merlose Place,kde stvárnila nespokojenou doktorku Kimberly Shaw.Objevila se také v seriálu Ally Mc Bealová,Everwood atd.Vlastně se objevila ve všech nejpopulárnějších amerických seriálech od poloviny 80 let.S Bree má hodně společný vkus oblékání.Tato role jí sedla dokonale.I letos byla nominovaná za roli v zoufalých manželkách na Zlatý Globus v kategorii nejlepší herečka.Dokonce i tuto nominaci měla v roce 2005 na Emmy.V současné době natáči 4.řadu zoufalých manželek.Nezajímá se jen o herectví,protože nedávno dostala titul z psychologie.Také se jí narodila dvojčata holčičky Eden a Savannah se narodila 20.února 2007 v Los Angeles.Kvůli svému ryzikovému těhotenství musela pár měsícú před porodem natáčet u ní doma.Takže se štáb přesunul do jejího dobu a upravili ho tak,aby to vypadalo jako u Bree doma.

Filmografie:

1990-Bad Influence
1992-Merlose Place
1997-Seindfeld
2000-Ally McBealová
2001-C.S.I.: Crime Scene Investigation
2001-Living in Fear
2002-Everwood
2003-The King of Queens

Zdroj: Osobnosti.cz - UPRAVENO!!

Felicity Huffmann

24. srpna 2012 v 22:23 | Crazy-Nut* |  Zoufalé manželky
Felicity Huffmann:



Felicity Huffmann se narodila 9.12.1962 v New Yourku v USA ve zmanení Střelce(tý jo zase Střelec:).Celé její jméno je Felicity Kendall Huffmann.A měří 165 cm.Říká si Flicka,je to její prezdívka.Felicity pochází z velmi početné rodiny.Má 6 starších sester a jednoho mladšího bratra.Na střední škole se začal věnovat herectví.V roce 1981 odmaturovala a odebrala se ma Newyorskou univerzitu a tam vystudovala dramatický obor.Po ukončení univerzity odjela do Londýna,kde začala studovat dramatické umění na Královské akademii.I když Felicity hrála už odmala,tak to zatím nebyla žádná sláva.Hrála v mnoha filmů a seriálů,ale role,kterými b se proslavila,se jí dlouhou dobu vyhýbali.Po 40 letech dostala hlavní roli Zoufalých manželek a smůla byla najednou pryč.Za roli Lynette byla nominována na tři Zlaté Globy a dokonce vyhrála jednu cenu Emmy.Dokonce byla nominována na Oskara za film TransAmerika.Bohužel Oskara nedostala,ale zato získala Zlatý Globus.Daří se jí i v divadle Broadway,kde hrála spoustu rolí.Když Felicity dospívala měla anorexii a také bulimii,bůhví,jak by to dopadlo,kdyby se neseznámila se svým o 20 let starším kolegou Williama H Macyho,který byl v divadelním sboru Atlantic Theater Company a byl také zároven jejím učitelem.Díky němu už byla v pořádku a také s ním zůstala už na celý život.Vzali se 6.září 1997.A o 3 roky později se jim narodila 1.Srpna holčička jménem Sophia Grace.O 2 roky později se jim narodila další dcera Georgia Grace,která se narodila 14.Března v roce 2002.

Filmografie:

1978-Home Run for Love
1988-Lip Servise
1988-Things Change
1990-Reversar of Fortune
1991-Golden Years
1992-Water Engine
1992-Quicksand:No Escape
1993-Heart of Justice
1995-Nebezpečná sítˇ
1996-Harrison:Cry of the city
1997-Underworld
1997-Spanish Prisoner
1999-Magnolia
1999-Slight Case of Murder
2001-Heart Department
2001-Snap Decision
2002-Path to War
2003-House Hunting
2003-Out of Order
2004-Zoufalé manželky
2004-Život s Helenou
2004-Reversible Errors
2004-Christmas with the Kranks
2005-Transamerica
2006-CMT Greatest Moments:Dolly Parton
2007-Georgia Rule
Zdroj: Osobnosti.cz - UPRAVENO!!

Teri Hatcher

24. srpna 2012 v 22:17 | Crazy-Nut* |  Zoufalé manželky
Teri Hatcher:



Teri Hatcher se narodila 8.12.1964 v Kalifornii v USA ve znamení Střelce(jako jáá).Její otec byl fyzik a její maminka se zabývala informatikou.Původně se chtěla věnovat matematice a technickému oboru,ale divadlo změnilo její plány.Technickou školu De Anza College nedokončala a šla studovat hereckou školu American Conservatory Theater.Než se začala objěvovat v seriálech pracovala jako tanečnice.Velkou popularitu jí přinesla role Supermanovy snoubenky v úspěšném seriálu Lois§Clark:The New Advetures of Superman,do tohoto seriálu dokonce sama napsala jednu epizodu.Nejvíce jí ale proslavil seriál Zoufalé manželky.

Filmografie:

1982-Capitol
1987-Karen´s Song
1989-Big Picture
1991-Soapdish
1991-Brotherhoop
1991-Dead in the Water
1991-Sunday Dinner
1992-Straight Talk
1993-Brain Smascher
1993-All Tied Up
1994-Cool Surface
1995-50 years of Funny Females
1996-Dead Girl
1996-Heaven´s Prisoners
1996-Drsný a drsnější
1997-James Bond:Agent 007:Zítřek nikdy neumírá
1998-Since You´ve Been Gone
1999-Fever
2000-Running Mates
2001-Spy Kids:Špioni v akci
2001-Jane Doe
2001-Say Uncle
2003-Touch Of Fate
2003-Two Girls from Lemoore
2003-Momentus
2004-Zoufalé manželky
2006-Curse of Superman
2007-Ressurrecting the Champ

Zdroj: Osobnosti.cz - UPRAVENO!!