Garfield ve filmu

25. listopadu 2012 v 21:58 | Crazy-Nut* |  Garfield
Garfield ve filmu:




Základní informace o filmu:
Originální název: Garfield in Movie
Žánr: Animovaný, Rodinný, Komedie
Rob výroby: 2004
Režie: Peter Hewitt
Motto filmu: Nejlínější kočka na světě má konečně důvod vstát ze svého křesla!

Hrají v hlavních rolí:
John - Breckin Meyer
Lisa Wilsonová - Jennifer Love Hewitt

O filmu:

Garfield - kocour kterýmu nic nechybí. Nejradší sedí na gauči, kouká na Tv a jí své oblíbené lasagne a komanduje svého pána Johna. Jednoho dne John vezme Garfielda jeho veterinářce Líze. Johnovi se Lisa velice líbí a rád by s ní šel na rande, jelikož se mu s ženami moc nedaři. Ta mu řekne, že Garfieldovi nic není. Je to jen spokojená tlustá kočka. Akorát, že se vše změní. Lisa dá Johnovi psa! Odie, jak už se pes jmenuje zůstane s Garfieldem a Johnem a společně odjíždí domů jako štastná rodinka. Pro Garfielda je to noční můra a tak dělá Odiemu naschvály. Pak ho dokonce vyhodí z domu. Myslíte si, že ted měl Garfield konečně pokoj? Ne, právě naopak. Rozhodl se Odieho najít, než se mu něco stane. A jak to bylo dál? Tak to se podívejte sami ;)

Fotogalerie:








Zdroje: Osobnosti.cz - UPRAVENO!!
 

Michelle Rodriguez

25. listopadu 2012 v 21:56 | Crazy-Nut* |  Lost
Michelle Rodriguez:


Michelle Rodriguez se narodila 12.7.1978 v USA ve znamení Raka. Vypadá jako by právě přicestovala z Mexika, ale zdání klame, protože se narodila v Texasu. Nejvíce hraje málomluvný drsnačky. Jižní temperament jí rozhodně nechybí. Odstěhovala se do Dominikánské republiky pak do Portorika a nakonec se vrátila do USA tentokrát do Jersey. Svou filmovou kariéru odstartovala v roce 2000, když se jí podařilo vyhrál v konkurzu roli ve filmu ,,Boxerka". Ačkoliv nikdy s boxem zkušenosti neměla. Několikaměsíční trénink byl sice asi docela dřina, ale nakonec díky tomu dostala několik cen a především nabídky na několik filmů, kde mohla předvést svůj herecký talent. Každý rok dostávala zajímavé příležitosti od přítelkyně Vina Diesela ve filmu Rychle a zběsile. Později se dopracovala i do seriálu Lost, kde si zahrála opět drsnačku Anu Luciu Cortez.

Filmografie:

2000 - Rychle a Zběsile
2002 - Resident Evil
2003 - Osudové léto
2003 - S.W.A.T.
2003 - True Crime: Streets of LA
2004 - Lost
2004 - Driv3r
2004 - Halo 2
2004 - Control
2005 - BloodRayne
2006 - The Breed
2007 - Beattle in Seattle
2008 - Gardens of Night
2008 - A Cat's Tile
2009 - Fast & Furious

Zdroje: Osobnosti.cz - UPRAVENO!!
Google.cz

Dominic Purcell

25. listopadu 2012 v 21:51 | Crazy-Nut* |  Prison Break
Dominic Purcell:


Dominic Purcell se narodil 3.7.1970 v USA ve znamení Raka.Ve svých 2 letech se přestěhoval z Anglie do Sydney.Když shlédl film Četa,tak se rozhodl,že vystuduje divadelní školu a stane se hercem.V roce 1998 dostal nabídku na film Bílá Velryba,kde mohl uplatnin svůj talant,ale bohužel marně.O rok později si zahrál ve filmu Prezidentova dcera a poté hlavní roli ve filmu Chřestýši.V roce 2000 měl konečně štěstí a dostal příležitost zahrát si ve filmu Mission: Impossible II po boku Toma Cruise.Po neúspěšných rolích dostal nabídku na roli ve filmu Equilibrium,která mu přinesla nominace na filmové ceny.I přes jeho talent byl stále obsazován do béčkových filmů.V roce 2004 si párkrát zahrál v seriálu Dr.House,kde se seznámil s režiséri.A taky se mu to za rok vyplatilo,protože dostal roli do úspěšného seriálu Prison Break.

Filmografie:

1999 - Silent Predators
1999 - First Daughter
2000 - Mission: Impossible II
2001 - Nebezpečná partie
2002 - Equilibrium
2003 - Návštěvníci
2004 - Blade:Trinity
2004 - 3-Way
2005 - Nightstalkers,Daywalkers a Familiars:Inside the World of Blade Trinity
2005 - Prison Break

Zdroje: Osobnosti.cz - UPRAVENO!!
Google.cz
 


Madonna

25. listopadu 2012 v 21:50 | Crazy-Nut* |  Madonna
Madonna:

Photobucket

Životopis:

Madonna se narodila 16.2.1958 v USA ve znamení Lva. Její rodiče jsou Sylvio Ciccone a Madonna Ciccone. Její celý jméno je Madonna Luise Veronica Ciccone. Madonna má 3 sestry Melanii, Paulu a Jennifer. Ještě má 4 bratry Martina, Christophera, Anthonyho a Maria. Když bylo Madonně 6 let, umřela její matka na rakovinu. Vyrůstala ve velmi muzikální rodině, každý její sourozenec hrál na nějaký hudební nástroj. Madonna se učila hrát na klavír, což se jí v budoucnosti hodilo. Její otec se po nějakém čase znovu oženil a tak Madonně přibili ještě 2 další sourozenci. Na střední škole navštěvovala hodiny tance. Tam se seznámila s tanečníkem Christopherem Flynnem. V roce 1976 úspěšně dokončila studium a vydala se do New Yorku. Ze začátku vystupovala jako tanečnice a příležitostně zase jako zpěvačka. Občas si i přividělávala, tím že fotila akty jako modelka. Fotky které nafotila, tak se za pár let objevily v časopisech jako Penthouse a Playboy. V roce 1982 Madonna dostává smlouvu s firmou Sire Records. Její první album s názvem ,,Madonna" jí učinilo raketově slávu. Po 8 měsíční známosti se Seanem Pennem se konala svatba, když měla Madonna 27 narozeniny. Ale bohužel jim to nevyšlo a tak se po 3 letech manželství rozvedli. Získala velkou příležitost v roce 1996, kde se v Argentině začal natáčet filmová verze muzikálu Evita. V průběhu natáčení ale Madonna otěhotní s jejím osobním trenérem Carlosem Leonem. Porodí dcerku Lourdes, ale ani tenhle vztah s Carlosem dlouho nepotrval. V roce 1999 se seznámila s britským režisérem Guyem Rithiem, kterého si vzala a mají spolu syna Rocca. Ale ani tento vztah nevydržel a Madonna teď většinou chodí se ,,zajíčky".


Kontakt:
Pošta:
ICON/OMFC
8491 Sunset Boulevard #485
West Hollywood, California 90069-1911
USA
Diskografie:
1982 - Madonna
1983 - First Album
1984 - The First Album
1984 - Like A Virgin
1986 - True Blue
1986 - Pre-Madonna
1987 - You Can Dance
1987 - Who´s that girl
1989 - Like A Player
1989 - Keep It Together
1989 - The Early Years
1990 - The Immaculate Collection
1990 - I´m Breathless
1992 - Erotica
1994 - Bedtime Stories
1995 - Something To Remember
1996 - Evita
1998 - Ray Of Light
1998 - In The Beginning
2000 - Music
2001 - GHV1
2002 - Die Another Day
2003 - Remixed a Revisited
2003 - American Life
2005 - Confessions On A Dance Floor
2008 - Hard Candy
2012 - MDna
Zdroje: Osobnosti.cz - UPRAVENO!!

Dr. House

25. listopadu 2012 v 21:43 | Crazy-Nut* |  House M.D.
Dr.House:


Hrají:

Dr.Gregory House - Hugh Laurie
Dr.Allison Cameron - Jennifer Morrison
Dr.James Wilson - Robert Sean Leorand
Dr.Eric Foreman - Oman Epps
Dr.Lisa Cuddy - Lisa Edelstein
Dr.Robert Chase - Jesse Spencer
a další...

O seriálu:

House, neurolog, který je posedlý svou prací. Nikdy svůj případ nevzdává, dokud není opravdu konec. Být jeho pacientem není zrovna záviděníhodná situace, jelikož se ke svým pacientům nechová jako obyčejný doktor. Dr.Gregory House je ironický, náladový a s pacienty moc slov nepromluví. Jeho heslo je ,,Když nebudeme mluvit s pacienty, nebudeme jim muset lhát." Nevypadá to zrovna na nejlepšího doktora, ale zdání klame! House dokáže vyřešit i ty nejsložitější případy. Vždy, když už je jeho tým takřka v koncích, jako kdyby ho osvítil bůh a najednou ho napadne nápad jak ještě pacienta zachránit před smrtí. Abych nezapoměla, Greg House je táke velice vtipný a jeho "hlášky" opravdu pobaví! Tento seriál je velice oblíbený a mě také velice zaujal svojí originalitou a černým humorem. Opravdu doporučuji!
Zdroj: Osobnosti.cz - UPRAVENO!!

Kam dál